TG Vijesti

FOTO KRITIKA : Veliki kamen na magistralnom putu Tomislavgrad-Posušje nitko ne uklanja već tjedan dana?!

copyright@tomislavnews.com

Na magistralnom putu Tomislavgrad-Posušje, na dionici Mesihovina-Studena Vrila, prije tjedan dana odronio se veliki kamen, koji je iza bijele linije, ali i dalje opasan za vozače? Zašto se ne uklanja?

Ovaj magistralni put u nadležnosti je Federalne uprave za ceste,  odnosno “Ceste” Mostar, Tehnička ispostava Livno zadužena za održavanje cesta. Ali gdje je odgovornih mnogo, po pravilu ne odgovara nitko!

To je, vjerojatno razlog da ovaj kamen već tjedan dana nitko ne uklanja, a vozači iz Mesihovine su nam rekli kako su zvali Upravu za ceste, a oni odgovorili kako nemaju bager da skloni kamen?! Sve je moguće, a da se malo ti iz “Cesta” raspitaju gdje ima bager ili da samo malo bolje pogledaju uokolo, možda bi vidjeli neki bager?! Možda čekaju da se još kamenja odroni i ne daj Bože netko strada, e da bi se pokrenuli i zaštitili cestu od odrona. Istina, postavljen je prometni znak ispred kamena koji, pretpostavljamo, znači : približavanje sužavanju kolnika koje može biti opasno! Dobro je da su svjesni opasnosti, a nije dobro da se čeka tjedan dana ukloniti tu opasnost! Najlakše je ništa ne činiti, čekati da netko drugi to uradi, onaj komu smeta, jer njima ne smeta u uredima!

www.tomislavnews.com