TG Kultura/Zabava

FOTO LJEPOTE: Kolekcija “MoMini osmjesi“ 2013/2014, za djecu Afrike

Dizajnerica Kolekcije „MoMini osmjesi“ je Marija Ivančić, porijeklom iz duvanjskog kraja-Grabovice, a glavni materijal za nakit i inspiraciju pronalazi uz Buško jezero. Čarobni kamen za ovu Kolekciju upravo je iz Grabovice.

Poznata je stvar da je “dobro činiti dobro”, da se čineći dobro i mi bolje osjećamo, da se dobro vraća dobrim i da smo mala država velikih srca koja su spremna ujediniti se preko noći u dobru svrhu. No, malo tko ima priliku osjetiti i doživjeti koliko činiti dobro može biti nadahnjujuće. Kako humanitarna akcija i puna vreća osmjeha koje je volonterka Katarina donijela iz Ruande u srcu može inspirirati novu kolekciju nakita? Tu će vam priču ispričati nova MoMina kolekcija, sraz svih dosadašnjih dizajna i materijala, vrtlog osjećaja koje je ta djevojka jedna u moru volontera u Ruandi, podigla u MoMi. U  nemogućnosti da svojim talentom volontira u Ruandi, dizajnerica je odlučila  poslati iz Hrvatske svoje osmjehe, te im posvetila svoje najnovije uratke.
{gallery}moma_osmjeh{/gallery}
MoMini Osmjesi najnovija je kolekcija dizajnerice Marije Ivančić, a dizajnerica će donirati humanitarnoj udruzi Srce za Afriku sveukupan prihod od prvih 50 prodanih komada nadahnute najjačim oružjem – dječjim osmjesima i velikim srcima volontera i humanitaraca.
Za ovu prigodu okupio se sjajan tim koji je podržao MoMin projekt. Fotografije kampanje potpisuje Goran KovaZg Kovačević, make up Karen Begić Jurčić , model je Loreta Barać i asistent Katarina Ivančić.

Projekt su podržali i naši najmlađi , djeca iz dječjeg vrtića Palčica iz Sesveta sa ravnateljicom Majom Biželj,  koji su pomogli MoMI da završi i zapakira te  komade nakita. Zajedno s MoMom  napravili su i svoje ručno izrađene čestitke koje će svaki svaki kupac  dobiti kao znak zahvale za dobru volju i pomoć da ostvari ovaj mali, sretan san!

Tekst: Augusta Benčić Ivančin/TN

Nakit: MoMa modna maca art (Marija Ivančić)
Foto by : KovaZg photography
Make up: Karen Beju
Model : Loreta Barać
Asistent:Katarina Ivančić