HB ZupanijaobavijstiTG Vijesti

FOTO: PETICIJA protiv dodjele zemljišta iznad sela Miša i Golinjeva pod koncesiju!

Dragi prijatelji i susjedi, dragi mještani Mjesne zajednice Podhum, ovim putem vas obavještavamo da je Grad Livno odredio termin za javnu raspravu o dodjeli zemljišta u koncesiju iznad sela Miši i Golinjevo gospodarskom društvu „Continental Adventure“.

https://livno.ba/poziv-za-javnu-raspravu-o-postupku-dodjele-koncesije-continental-adventure

Prema opisu iz poziva u pitanju je zemljište od otprilike jaruge iznad Golinjeva, zaselak Velagići na istoku, do starog bazena iznad Miša na zapadu, te ispod borove šume „Drača“ na jugu i iznad borove šume „Drača“ na sjeveru. U pozivu na javnu raspravu navedena je površina od 465 000 m², a ako se zbroje površine čestica navedenih u Pozivu dobiva se puno veća površina.

Budući da je termin javne rasprave odabran u vrijeme kad se većina naše dijaspore vratila na svoja radna mjesta očito je da im do mišljenja svih nas nije stalo. Stoga svima koji imaju nešto protiv ove uzurpacije, a nisu u mogućnosti doći na javnu raspravu omogućujemo da svoje nezadovoljstvo izraze ovim putem potpisujući peticiju kojom se izjašnjavaju PROTIV bilo kakve uzurpacije. Dakle, mi koji smo potpisali ovu peticiju smo protiv dodjele zemljišta navedenog u priloženom pozivu na javnu raspravu u koncesiju bilo kome! Na ljeto (kad opet budemo na okupu) ćemo potpisati i peticiju na papiru i uručiti nadležnima.

Svima je poznat odnos ekipe iz gospodarskog društva „Continental Adventure“ prema mještanima i ako nam je stalo da se ova priča ograniči jedino što možemo učiniti iz daljine je dati vladajućima do znanja kakvo je naše mišljenje o pitanju dodjele koncesije. S obzirom da smo u izbornoj godini nadamo se da će svi koji odlučuju, a odlučuju zahvaljujući glasovima naroda, voditi računa o volji naroda kojeg zastupaju.

KLIKNITE NA LINK I POTPIŠITE PETICIJU
https://forms.gle/cvr28KCaQT657XbFA

Selo Miši

www.tomislavnews.com