Naši u svijetuTG Sport

FOTO: Play-off utakmice za ulazak u Završnicu turnira “Kralj Tomislav”

Prije konačne odluke o pobjedniku duvanjskog malonogometnog turnira „Kralj Tomislav“ u Zagrebu moraju se odigrati još dvije utakmice play-off između trećeplasirane i šestoplasirane, odnosno četvrtoplasirane i petoplasirane momčadi. Utakmice su na rasporedu u subotu 18.3. u Boćarskom domu:

19:30 Sarajlije- Crvenice

20:10 UDZ- Šuica

Pobjednici ovih dvoboja pridružit će se ekipama Jezerana i Gornjeg Brišnika koji su već osvojili ulazak u Završnicu, točnije polufinale turnira. Ove dvije ekipe su do sada pokazale najviše i zasluženo se nalaze na samom vrhu ljestvice, koja izgleda ovako:

POREDAKBODOVIGOL RAZLIKAODIGRANE UTAKMICE
1.JEZERANI22249
2.GORNJI BRIŠNIK21219
3.ŠUICA1969
4.SARAJLIJE16129
5.CRVENICE1639
6.UDZ15-89
7.ROŠKO POLJE1259
8.ČMRLJE6-129
9.MRKODOL6-189
10.MOKRONOGE0-349

 

Vrlo zanimljivo bilo je prošle subote u Boćarskom domu budući da su se odigrale posljednje 3 utakmice regularnog dijela turnira. Ekipa Roško Polje Arena Casino hvatala je posljednji vlak prema Završnici i morali su pobijediti obje svoje preostale utakmice protiv Čmrlja i Mokronoga. Rožani su u tome uspjeli, ali kako bi prošli dalje moralo im se poklopiti i to da UDZ izgubi svoju utakmicu od favorita Šuice.

UDZ je tu utakmicu morao pobijediti, a Šuica je tražila pobjedu kako bi direktno išla u polufinale. U infarktnoj završnici, 2 minute prije kraja, Šuica je imala vodstvo od 3:2 u svojim rukama i sve je izgledalo izrazito povoljno za njih, ali i za Roško Polje. Ipak, ispred sebe su imali ekipu UDZ-a koja nije odustala te je u dvije minute zabila dva pogotka i osigurala sebi priliku za ulazak u Završnicu turnira. Kao što ste mogli pročitati gore, sudbina je odlučila da revanš ove utakmice bude upravo u subotnjem play-offu.

Što reći osim toga da jedva čekamo vidjeti kakav spektakl lopte nas čeka sada u subotu.

www.tomislavews.com/Udruga Duvnjaka Zagreb