TG Crna kronika

FOTO/VIDEO: POŽAR izbio u kući u Tomislavgradu nedaleko od Krilića trnja, vatrogasci gase!

Danas (nedjelja) u ranim večernjim satima  izbio je požar na obiteljskoj kući u Tomislavgradu, nedaleko od Krilića trnja. Duvanjski vatrogasci su intervenirali, ali je požar zahvatio krov, što se vidi na slikama.

Duvanjski vatrogasci dobili su dojavu o požaru na obiteljskoj kući u 16, 45 sati i odmah su stigli na mjesto požara. Vatra je već bila zahvatila potkrovlje i krov, a šestorica vatrogasaca  s trojim vatrogasnim vozilima uspjela su ubrzo ugasiti vatru, ali zbog kasne dojave cijeli krov je izgorio. Sreća je ipak da su vatrogasci spriječili da se vatra ne proširi na ostale kuće i gospodarske objekte koji se nalaze u blizini, doznajemo od zapovjednika Profesionalne vatrogasne postrojbe Tomislavgrad, gospodina Mate Jurčevića.

Doznajemo da je u vrijeme požara u kući u prizemlju bio bračni par Šišić i četvero djece, ali da nisu vidjeli ni osjetili da krov gori. Požar je uočio vozač koji je tuda vozio na nazvao vatrogasce. Požar je ugašen, ali su dvojica vatrogasaca još na mjestu požara, dežuraju.

Na mjesto požara stigao je i načelnik Tomislavgrada Ivan Buntić koji je rekao kako će se sutra pobrinuti za zbrinjavanje ove obitelji s malom djecom.

Očevid su uradili i djelatnici policije, a po mišljenju očevidaca požar je izbio u dimnjaku i proširio se na potkrovlje i krov.

 

www.tomislavnews.com/Foto: Ivan Čamber Žilić i PVP Tomislavgrad