BiH PolitikaBosna i Hercegovina

FOTO: Predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Tomislav Martinović sastao se danas u Sarajevu s novoimenovanim voditeljem Misije OESS-a u BiH Brian Aggelerom

Predsjedatelj Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Tomislav Martinović sastao se danas u Sarajevu s novoimenovanim voditeljem Misije OESS-a u BiH Brian Aggelerom.
Predsjedatelj Martinović poželio je veleposlaniku Aggeleru dobrodošlicu u BiH te iznio svoje viđenje trenutnog političkog stanja u Federaciji BiH i BiH, te važnosti ispunjavanja zadataka u procesu pristupanja Bosne i Hercegovine Europskoj uniji kao i euroatlantskim integracijama.
Razgovaralo se o dosadašnjoj iznimno uspješnoj suradnji Misije i najvišeg zakonodavnog tijela u Federaciji BiH i novim oblicima suradnje koji će unaprijediti rad novoizabranih izaslanika kao i stručnih službi Doma naroda Parlamenta Federacije BiH.


Sudionici sastanka usuglasili su nastavak suradnje kao i skoro potpisivanje Memoranduma o suradnji Misije OESS-a u BiH i Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, priopćeno je iz Doma naroda,

www.tomislavnews.com