TG Sport

FOTO: Rezultat jučer odigrane utakmice ŽKK “Tomislav” i najava za danas!

Jučer, srijeda, 14.12.2022.godine, u 18:00 sati gostovali smo u Zenici i odigrali peto kolo ŽOL BiH protiv ekipe ŽKK Čelik.
Jaka i kvalitetna utakmica nakon izjednačenog poluvremena (24:24) odlazi na stranu domaćina. U trećoj četvrtini dolazi do pada koncentracije u igri zbog čega dolaze i ne forsirane greške u dodavanju što domaćin pretvara u lagane poene, te ostvaruje prednost koju održava do kraja.
Napredak naše ekipe iz utakmice u utakmicu sve je izraženiji što nas jako veseli i motivira. Bravo za naše Duvanjke!

Čestitamo ekipi ŽKK Čelika na pobjedi i hvala im na gostoprimstvu!!!
Rezultat:
ŽKK Čelik-ŽKK Tomislav 62:42

Upisi u školu košarke su u tijeku za sve djevojčice od 8-do13 kao i u program Mini basketa koji radimo u suradnji sa HKK Tomislav za sve djevojčice od 5-8 godina.
Još se niste priključili???
Ne čekajte!!! Tu smo samo za Vas!!!

Najava: Mini basket liga Tomislavgrada, 6 ekipa za djecu od 2010. godišta i mlađe koja počinje DANAS u GSD u 18:00sati!! Zanimljivo!!! Dođite i pogledajte!

Najava:
Već drugu godinu zaredom organiziramo turnir pod nazivom CHRISTMAS BASKETBALL WOMAN CUP Tomislavgrad 2022. koji će se održati 17.12.2022. godine u dvorani Osnovne škole.
Uz ŽKK Tomislav kao domaćina sudjeluju još i ŽKK Konjic, ŽKK Ljubuški i ŽKK Čitluk, priopćenje je iz ŽKK “Tomislav” Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com