HrvatskaTG ČestitkeTG Sport

FOTO: . Sinoć je odigrana Završnica malonogometnog turnira „Kralj Tomislav“, objavljujemo rezultate!

Sinoć se zbio jedan od najvećih duvanjskih događaja izvan granica naše općine. Sinoć je odigrana Završnica malonogometnog turnira „Kralj Tomislav“. Osvajači prijenosnog trofeja ove godine je ekipa Crvenica koja je u vrlo tijesnom finalu pobijedila Jezerane 6:5. Prošlogodišnji prvak Šuica završila je na trećem mjestu dok je drvenu medalju osvojio Gornji Brišnik.
Završnica je uistinu okupila veliki broj ljudi, većinom rođenih ili porijeklom iz Tomislavgrada, ali ne isključivo njih nego i mnoge druge prijatelje natjecanja. Uz odličan nogomet na Završnici bilo je i hrane i pića za sve.
Vrijedi napomenuti i da se odigrala revijalna utakmica između mlađarije i veterana, igralo se veoma tvrdo i na malo golova te je završilo 1:1 uz bolje izvođenje jedanaesteraca mlađarije.
Nakon svih utakmica slijedila je dodjela nagrada za ekipe, ali i za najbolje pojedince. Nagrade je uručio predsjednik Udruge Duvnjaka Zagreb Ivan Čamber. Najbolji strijelac s 21 pogotkom bio je Mirko Mamić (Jezerani), najboljim igračem proglašen je Stjepan Štefanac (Crvenice), a najbolji golman bio je Josip Čuić (Crvenice).
Kao kruna 3. poluvremena turnira, nešto iza 9 sati pristiglo je 10 bureka i 300 ćevapa iz dugogodišnjeg partnera turnira – restorana Marinero. Par minuta kasnije, nakon što je sve sa stola ekspresno pobrisano, Duvnjaci su nastavili  družiti se i feštati do dugo u noć.
Igrala se i tombola u kojoj se dijelilo 12 nagrada od raznih sponzora kojima ovim putem zahvaljujemo. Ponajviše se zahvaljujemo Mati Tomiću, Šoli, OPG Ljubičić, Općini Tomislavgrad, Pineli i Vino Zagreb, HNK Tomislavu, HKK Tomislavu, HNK Mesihovini, Stipi Radošu i svima drugima koji su gurali ovaj događaj naprijed.
Još jednom hvala svima na dolasku i vidimo se i dogodine u još većem broju!

www.tomislavnews.com/Udruga Duvnjaka Zagreb