TG Vijesti

FOTO : TAXI KRUNO i danas u humanitarnoj akciji!

Kruno Čutura, poznati Taxi Kruno iz Tomislavgrada prije dva dana posjetio je romsku obitelj koja živi uz prometnicu Tomislavgrad – Rama, u Paklinama i uručio joj donacije , o čemu smo pisali.

Ničiju dobrotu i humanost ne treba kriti nego javno objaviti pa ako je i svaki dan, treba objaviti svaki dan. Zato objavljujemo da je Taxi Kruno i danas, u svetu nedjelju, posjetio Rome u Paklinama i odnio im hranu koju su donirali Svadbeni salon”Gospodar prstenova” i Pekarnica “Zrno” iz Tomislavgrada.

“Imaju moj broj telefona pa kad su nazvali da su gladni i da danas nemaju što jesti, nisam mogao mirovati i posjetio sam ova dva prijatelja-poduzetnika koji su rado darovali hranu brojnoj obitelji, a i ja sam dao svoj prilog i obradovao Rome, koji me zovu kumom, kum Kruno, pa moram pomagati kumovima”, kaže kroz šalu Kruno i dodaje kako se najbolje osjeća kad drugima može pomoći.

Vjerujemo mu kao što vjerujemo da će se još mnogi ugledati na Krunu i poduzetnike iz Tomislavgrada i činiti dobra, humanitarna djela.

www.tomislavnews.com