HrvatskaTG ČestitkeTG Sport

FOTO-VIDEO /TRI BRATA Duvnjaka iz Brišnika: Ante, Igor i Mijo Batarilo Ćerdić organizirali najjači turnir u Zagrebu!

Najbolji i najjači turnir u Zagrebu u organizaciji trojice braće Duvnjaka iz Brišnika: Ante, Igora i Mije Batarilo Ćerdić i dva prijatelja koji znaju Tomislavgrad u dušu Amar Duro i Antonio Boršić. Turnir nazivaju “Ljetna kutija šibica”.

Najbolje što mali nogomet može pružiti: Uz vatromet završeno sjajno izdanje MNT Kajzerica
Brojni posjetitelji malonogometnog turnira na Kajzerici kroz pet dana mogli su uživati u najboljim malonogometašima Zagreba i okolice, sjajnom haklu te bogatoj zabavnoj i ugostiteljskoj ponudi koja je upriličena vatrometom na zatvaranju turnira.

Pobjednička ekipa

U večernjim satima nedjelje 4. lipnja, pozamašnim vatrometom zaključeno je 4. izdanje Malonogometnog turnira Kajzerica Unijabeton Cupa 2023. koje je, po svim parametrima, bilo najbolje do sada.
Turnir je odigran na terenima Osnovne škole Kajzerica, a samo malonogometno igralište smješteno je u svojevrsni ‘kavez’ koji odaje dojam da se u njemu igra ‘cageball’, a istovremeno omogućuje brojnim posjetiteljima da najbolje zagrebačke haklere i malonogometaše gledaju iz neposredne brzine bez straha da im neka zalutala lopta iz ruke izbije pivu, hot-dog ili ćevape.

Cijeli turnir prošao je u sjajnom štimungu. Za mjesto oko terena posjetitelji su se morali ‘laktariti’, simpatične mlade dame za šankom nisu mogle uhvatiti niti minutu predaha, a za klince je bio organiziran veliki zabavni poligon, zbog čega su odahnuli i roditelji koji su nesmetano mogli pratiti vrhunski mali nogomet i hakl.

Više pročitajte i fotografija pogledajte na : germanijak.hr

www.tomislavnews.com