TG Crna kronika

FOTO/VIDEO: BORBA čovjeka i vatre, požar na Grabovici do noći će biti ugašen!

Gotovo cijeli dan traje borba ljudi protiv vatre, protiv požara koji je jučer izbio na brdu Grabovica, na lokaciji Zamršće između Grabovice i Prisoja. Naime sinoć je na malom dijelu Grabovice, ali na nepristupačnom terenu izbio manji požar, ali je zato jutros vjetar rasplamsao vatru, koja je zahvatila veliko područje na Grabovici i zaprijetila kućama. Požar su počeli gasiti članovi Planinarskog društva iz Prisoja i mještani, dok su pristigli članovi Profesionalne vatrogasne postrojbe iz Tomislavgrada , koji su od jutra gasili požar u Kazagincu.
Doznajemo da je na Grabovici ugašen požar koji je bio zaprijeti kućama, a gasitelji: profesionalni vatrogasci, planinari, mještani i šumari, se još bore prije večeri potpuno ugasiti požar.

Kad vidite video i ove fotografije opožarene Grabovice, te i zadimljeni buškoblatski kraj vidjet ćete što neodgovorni pojedinci mogu učiniti prirodi.
Ima li kraja piromanima, koji već dugo u duvanjskom kraju ne uzimaju odmor niti slušaju zapovijed, niti se boje kazni?

Zapovjednik PVP Tomislavgrad  Mate Jurčević upravo (20, 20 sati) nam je javio da je požar na Grabovici ugašen, a ranije ugašen požar u Kazagincu.

www.tomislavnews.com/ Foto/video: Tomislavnews.com