TG ZanimljivostiZAHVALA

FOTO/VIDEO: Ivica Radoš humanitarnim kilometrima od Austrije do Tomislavgrada prikupljene novčane priloge darovao “Kapi ljubavi”

Naš Ivica i novi prijatelji Udruge, Bogu dragom hvala , sretno su stigli u Tomislavgrad.

Već smo pisali, pa podsjećamo: Ivica Radoš iz Podgaja (Tomislavgrad) krenuo je jučer (1. srpnja, 2023.) rano ujutro iz Austrije biciklom na put dug 800 kilometara i 7000 metara visinske razlike, bez velikih odmaranja, bez spavanja i evo , Bogu hvala, stigao je u Tomislavgrad i trenutačno je pred Spomen bazilikom.
ČESTITAMO
I DOBRO NAM STIGAO IVICA, PLEMENITI ČOVJEČE!
Ivica je fra Đoki uručio donaciju od 4,700.00 eura, 310.00 maraka i 140.00 kuna. Hvala svima koji ste pomogli da nastavimo pomagati…Ekipi smo pripremili mali, ali od srca napravljen doček.
Velika hvala Mariji Gabrić na predivnoj torti, Ljubici i obitelji na pitama, Ivi Lovrinoj na uštipcima ,našim dragim mažoretkinjama koje su zaista uveličale doček, policijskoj pratnji, biciklistima na čelu s Tošom, svima vama koji ste vašim donacijama podržali i ovu akciju i tako pomogli rad udruge “KAP LJUBAVI”.
Posebno i od srca hvala našima Ivici, Mili i Vladimiru, jer ekipu, koja je Ivicu pratila, žrtvujući svoje vrijeme , smatramo našima i uvijek su dobro došli u Tomislavgrad!
Hvala dragom Bogu za sve, a mi od sutra nastavljamo s već započetim akcijama !
www.tomislavnews.com/ Video: M. L.