TG Sport

FOTO/VIDEO: MMT MRKODOL 22. – Rezultati i najava utakmica Finalnog dana – danas, petak, 12. 8. 22.

DRAMA, TENZIJE I BORBA DO SAMOGA KRAJA OBILJEŽILA JE OVU PREKRASNU POLUFINALNU NOĆ!
REZULTATI
Pastelli food and drinks – Caffe OK, IH Transporti i Mikra Matic 2-2(p.p. 5-4) (M.Šimić x2; A.Čolak, autogol)
Kišne gliste – Veterani Kupres 0-3(finale stokilaša)
Mrkodol – Pizzerija Galija 3-1(M.Ćurić, M.Katavić, L.Petrović; M.Šteko)
U prvoj polufinalnoj utakmici imali smo priliku gledati jednu od najboljih utakmica turnira kao i izvrsne malonogometaše kao što su: Darko Ivanković, Mika Hrkać, Anđel Čolak, Mario Šimić i ostali. Što se tiče samog rezultata ni ovaj put nije moglo proći bez drame kao što i priliči jednom od najjačih turnira ovog prostora. Pobjednika smo, po ko zna koji put, saznali nakon lutrije penala. Kao pobijednik izašla je ekipa Pastelli food and drinks jer su sve svoje penale izveli na razini i smireno.
Došli smo u drugoj utakmici dana i do prvog finala turnira. Bilo je to atraktivno finale elegantno popunjenih stokilaša. Finale je uljepšao čovjek dobrog glasa i još boljeg smisla za humor Jozo Vučur – Jojo u ulozi komentatora koja mu puno bolje pristaje od uloge igrača. Pobjedu, pehar i pečeno janje odnijela je ekipa Veterani Kupres. Janje su pojeli odmah nakon utakmice kako bi nadoknadili sve kalorije koje su za vrijeme turnira potrošili, a i jaganjac ne valja ako je hladan.
Šećer na kraju bila je utakmica Mrkodola i Pizzerije Galija. Bila je to utakmica puna tenzija i neizvjesnosti do samoga kraja. Ekipa Mrkodola pojačana Mijom Batarilom Ćerdićem uspijela je ući u finale i omogućiti veliko slavlje čitavom Mrkodolu. Iz ekipe nikada ne bi trebali izdvajati pojedince ali je to Filip Pranjić – Bute zaslužio jer je branio nemoguće i svojim obranama digao publiku na noge. I ova pobijeda Mrkodola bila je popraćena navijanjem i bakljadom “Šćetara” koji su ovaj put iznenadili igrače te im ispred svlačionica pjesmom čestitali na prolazu u finale.

RASPORED FINALNOG DANA(12.8.2022.)
17h Mrkodol – Street bar(polufinale juniori)
18h Caffe Mijat Brišnik – gubitnik polufinala(za treće mjesto juniori)
19h Pizzerija Galija – Caffe OK, IH Transporti i Mikra Matic (za treće mjesto seniori)
20h Caffe bar Bukovica – pobijednik polufinala (finale junori)
21h Mrkodol – Pastelli food and drinks (finale seniori)

www.tomislavnews.com/MMT Mrkodol 22.