TG Kultura/Zabava

FOTO/VIDEO: SPEKTAKULARAN PROGRAM u Tomislavgradu za Svjetski dan glazbe!

Povodom Svjetskog dana glazbe koji se obilježava svake godine 21. lipnja, Kulturno informativni centar je pripremio bogat kulturno – glazbeni program.

U prepunoj kino-dvorani polaznici Škole mjuzikla i glume izveli su poznati hit- mjuzikl „Tko pjeva zlo ne misli“, režiji profesorice Zrinke Lukač.

Razigrani i raspjevani glumci oduševili su duvanjsku publiku željnu predstava i večeras su uistinu došli na svoje, pa su dugim, frenetičnim pljeskom pozdravili izvođače.

Nakon mjuzikla, u toploj i malo sparnoj prvoj ljetnoj noći, na otvorenom, na Trgu gange i Hajdučke družine upriličen je Koncert povodom Svjetskog dana glazbe, a program je već počeo na otvorenom. Nastupaju Tomislavgradske mažoretkinje, Limena glazba KIC-a i domaći bendovi: Dinaridi, Krivi smjer i Tibet.

Više o programu kada se slegnu dojmovi , a sada, dok program traje i tko zna do kada će trajati u toploj ljetnoj noći, a u čast glazbe, pogledajte prekrasne fotografije i videa!

 

 


Treba napomenuti da je pokrovitelj programa Općina Tomislavgrad, financijski su ga potpomogli:
Ministarstvo znanosti, prosvijete, kulture i športa HBŽ; Federalno ministarstvo kulture i športa; Fondacija za scenske, muzičke i likovne umjetnosti.

Sponzori programa su : Knjižara Aniv, Trgovina igračaka Filip; Frizerski salon Božana Čuić; Studio M, Martina Kelava, Krojački salon Trend.

www.tomislavnews.com