vjera

FOTO/VIDEO: Svečano misno slavlje u Župi Bukovica u čast Rođenja Blažene Djevice Marije-Male Gospe predvodio je i propovijedao fra Ivan Marić

Svečano misno slavlje u duvanjskoj Župi Bukovica u čast Rođenja Blažene Djevice Marije-Male Gospe, uz koncelebraciju više svećenika, predvodio je i propovijedao fra Ivan Marić mlađi, župnik, gvardijan i dekan u Širokom Brijegu.

Po vedrom i toplom vremenu u duvanjskom kraju na blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije-Male Gospe brojni vjernici/hodočasnici došli su u Župu Bukovica, u crkvu svetog Franje Asiškog, a  kojoj je suzaštitnica  Mala Gospa.

Svečano misno slavlje u duvanjskoj Župi Bukovica u čast Rođenja Blažene Djevice Marije-Male Gospe, uz koncelebraciju više svećenika, predvodio je i propovijedao fra Ivan Marić mlađi, župnik, gvardijan i dekan u Širokom Brijegu. On je u prigodnoj propovijedi istaknuo da je vjerničko nasljedovanje Blažene Djevice Marije, ustvari nasljedovanje Krista, te zaključio kako u Gospi imamo moćnu zagovornicu kod Boga kojoj nam se valja utjecati.

POSLUŠAJTE DIO IZ DANAŠNJE PROPOVIJEDI FRA IVANA:

Svečano misno slavlje svojim skladnim pjevanjem uveličao je Župni zbor Bukovica. 

GOSPE MALA, NAJVEĆA MAJKO MILOSTI PUNA, MOLI ZA NAS!

www.tomislavnews.com/Snimio: P. Tokić i Župa Bukovica