HrvatskaTG Kultura/Zabavavjera

FOTO/VIDEO: U Tomislavgradu predstavljena knjiga “Camino, od Osijeka do Santiago de Compostele”- Više od 3300 km čiste ljubavi, autora planinara i hodočasnika Biljane Brdar i Ivice Miložića Miža

Planinarsko društvo “Orlova stina” u suradnji s Kulturno-informativnim centrom Tomislavgrad večeras (26. travnja, 2024.) je u kino dvoranki KIC- u Tomislavgradu organiziralo predstavljanje knjige autora Biljane Brdar i Ivice Miložića Miže ”Od Osijeka do Santiago de Compostele” – više od 3300 km čiste ljubavi.

Dobrodošlicu gostima/autorima i zahvalu publici, među kojom je bilo najviše planinara,  na dolasku, na početku predstavljanja poželjela je predsjednica PD “Orlova stina” iz Tomislavgrada, prof. Lucijana Gudelj Skočibušić.
Knjiga donosi životnu i hodočasničku priču Ivice i Biljane, dvoje jednostavnih ljudi koji su se odlučili na sasvim neobičan pothvat. Propješačili su gotovo 3300 kilometara od svojega doma u Osijeku do Svetišta sv. Jakova. Na tome putu, prolazeći brojne pustolovine, upoznajući nove i srećući neke poznate ljude, pričaju priču o naporima i ljubavi koja je potrebna kako bismo ishodali svoj Put života.
POSLUŠAJTE DIO PRIČE BILJANE I IVICE!
Nakon zanimljivog predstavljanja, priče i svjedočenja, publika je dugim pljeskom pozdravila autore ove zanimljive knjige, koju su mnogu ponijeli sa sobom u toplu, oblačnu i kišnu duvanjsku noć.
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE NA KOJIMA MOŽETE PROČITATI I DIJELOVE KNJIGE!
www.tomislavnews.com