HrvatskaNaši u svijetuTG Sport

IVAN KRSTANOVIĆ – POPO Dalićev džoker zovi za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine

Prije dva dana Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Maltu s 3:0 te došla do druge pobjede u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. u Kataru.

Hrvatska sada ima nova tri boda “u džepu”. S obzirom na rasplet u drugim utakmicama skupine, Vatreni su preuzeli i vodstvo na vrhu tablice H!

Međutim, poraz od Slovenije i, unatoč pobjedi, mlaka igra s Maltom, nije zadovoljila velike ambicije ni izbornika Dalića, a niti viceprvaka sa zadnjeg SP.

Nastavak kvalifikacija je u rujnu, a doznajemo kako je Dalić kontaktirao najuspješnijeg strijelca HNL posljednje dvije godine Ivana Krstanovića – Popu i požalio se:

” Susjede moj, evo idemo dalje, rujan je blizu, a moji dečki na terenu, vidio si, puno zuje, malo meda daju, kako bi se kod nas reklo. Dakle, igraju oni, brzi su, imaju taktiku, ali , ako nema golova uzalud se bore i znoje! Zato bi nam strijelac kao ti jako pomogao. Znam da imaš mnogo utakmica u nogama, ne želeći reći da imaš mnogo godina, ali si u HNL postigao i više od 100 golova, pa vjerujem da bi mogao i za reprezentaciju pet, šest, što kažeš? Ti, Pašalić i Barišić s Duvanjskog polja, a ja iz susjedstva tko se s nama može mjeriti na Svjetskom prvenstvu, s vama više nećemo biti vice prvaci, nego – PRVACI, samo ako si spreman?”, ovaj Dalićev poziv jutros nam je prepričao Popo, još ne vjerujući da ga nakon toliko godina dobre igre tek sada sjete!

I što ste mu rekli?

“Spreman sam, naravno, u podne i u ponoći igrati za Hrvatsku reprezentaciju, još imam tu želju, samo Bože zdravlje, ali dugo je čekati do rujna, nestrpljiv sam…”, kratko nam je, još uzbuđen od Dalićevog poziva, rekao Ivan Krstanović Popo.

Sretno Popi, sretno Hrvatskoj reprezentaciji!

www.tomislavnews.com