HBŽ Vijesti

IZ SKB MOSTAR oštro reagirali na tvrdnje Doma zdravlja Livno: Naš liječnik je ispravno postupio

Nakon priopćenja Doma zdravlja Livno koji smo objavili na našim stranicama, oštro su reagirali iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar na tvrdnje iznesene u ovome priopćenju.

‘Oštro odbijamo sve tvrdnje i impliciranje kojim se u negativnom kontekstu spominje ime mr. sc. Siniše Skočibušića, infektologa iz SKB Mostar u tekstu ”Livno: Tužiteljica odbila obdukciju preminulog, Mostar odbio poslati testove”, objavljenom na portalu Bljesak.info 23.03.2020. godine.

Spomenuti liječnik je postupio ispravno, sukladno svim medicinskim pravilima i procedurama kao i dobroj kolegijalnoj praksi.

Usput na znanje, dr. Skočibušić je u vrijeme poziva bio dežurni liječnik te brinuo o pozitivnim COVID-19 bolesnicima u Izolacijskom bloku SKB Mostar te pomagao u brojnim aktivnostima koje se poduzimaju glede liječenja pozitivnih COVID-19 bolesnika.

Stoga, uvažavajući važnost istinitog medijskog izvješćivanja, molimo da ovaj demanti objavite na Vašem portalu, a također tražimo i javnu ispriku Ustanove koja je poslala medijima priopćenje sa netočnim tvrdnjama koje obiluju negativnim implikacijama na rad SKB Mostar”, stoji na kraju priopćenja iz SKB Mostar koji potpisuje ravnatelj bolnice dr. Ante Kvesić, piše Bljesak.info.

www.tomislavnews.com/Izvor:bljesak.info