TG Vijesti

Javna rasprava po pitanju sječe oštećenih borova kod robne kuće u Tomislavgradu

Javna rasprava održat će se dana 09.12.2013.godine, u 12,00 u sati, u zgradi općine, u sali za sastanke

 

Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove općine Tomislavgrad dana 12.11.2013. god. obratila se grupa građana nastanjenih u Ul. bana Kulina, u neposrednoj blizini robne kuće, sa zahtjevom za sječu oštećenih borova, jer isti ugrožavaju prolaznike i njihove stambene objekte.

Uvažavajući navedeno i postupajući sukladno nadležnosti koju ima, Služba je zatražila stručno mišljenje ŠGD “Hercegbosanske šume” d.o.o. Kupres, Šumarija Tomislavgrad, koja je nakon izlaska na teren dostavila svoje mišljenje.
Da bismo izbjegli bilo kakve nejasnoće do kojih bi moglo doći bez prethodnog informiranja javnosti o ovom pitanju, pozivamo sve zainteresirane građane da budu sudionici javne rasprave.

Javna rasprava održat će se dana 09.12.2013.god. u 12,00 u sati, u zgradi općine, u sali za sastanke. Do dana održavanja javne rasprave građani se o ovom pitanju mogu informirati u Službi graditeljstva, (ured br.24 ), ili istoj svoje mišljenje dostaviti pismeno, vijest je sa službene općinske web stranice.

TN