TG Vijesti

Javni oglas za prodaju vozila

Općinski načelnik objavljuje OGLAS ZA PRODAJU 6 općinskih motornih vozila

Prodaja će se izvršiti putem usmenog javnog nadmetanja – licitacije.
Svi zainteresirani mogu razgledati vozila na parkingu Općine Tomislavgrad, Mijata Tomića 108, dana 14.11. 2013. godine u vremenu od 10 do 12 sati.

{gallery}auto_prodaja{/gallery}
Vozila se prodaju po principu ”viđeno – kupljeno” i naknadne reklamacije neće se uvažavati.
Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe i pravne osobu. Sudionici licitacije – fizičke osobe prilažu kopiju osobne iskaznice. Pravne osobe prilažu kopiju izvoda iz sudskog registra, ovlaštenje za zastupanje i kopiju osobne iskaznice predstavnika firme.
Licitacija je valjana i ukoliko na njoj sudjeluje samo jedna zainteresirana osoba.
Svi sudionici licitacije dužni su uplatiti iznos u visini 10 % od početne prodajne cijene vozila za koje se natječu, na račun Proračuna Općine Tomislavgrad, br. 1549995000000465, ISP Banka, s naznakom “uplata jamčevine za vozila, redni br. vozila ___”. Pobjedniku licitacije uplaćena jamčevina će se uračunati u postignutu cijenu, a ostalim sudionicima jamčevina se vraća na pisani zahtjev u roku od 3 dana. Bez predočenog dokaza o uplaćenoj jamčevini (uplatnice) zainteresirani neće imati pravo sudjelovati, niti nazočiti licitaciji.
Licitacija će se održati 15.11.2013. godine u zgradi Općine Tomislavgrad, Mijata Tomića 108, ured br. 42, s početkom u 12 h.

Javni oglas-Licitacija vozila