TG Gospodarstvo

JAVNI POZIV za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države na području općine Tomislavgrad

Raspisuje se Javni poziv za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države na području općine Tomislavgrad, koje je određeno i obuhvaćeno Programom korištenja poljoprivrednog zemljišta na području općine Tomislavgrad u svrhu poljoprivredne proizvodnje.

Poljoprivredno zemljište koje je predmet ovog Javnog poziva daje se u zakup na period od 10 (deset) godina.
Početna cijena na natječaju za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države na području općine Tomislavgrad utvrđena je prema vrijednostima iz Pravilnika o visini početne zakupnine i visini najviše dozvoljene ponuđene zakupnine za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države, broj: 08-01 -02-1696122 od 25. 1. 2022. godine.

Pismene ponude s navedenim dokazima i prilozima ponuditelji trebaju dostaviti u zatvorenoj koverti na adresu Ulica Mijata Tomića 120, Povjerenstvo za dodjelu poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države u zakup, sa naznakom: ”Prijava na javni poziv za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države na području općine Tomislavgrad – NE OTVARATI”.

Ponude se dostavljaju poštom preporučeno ili putem prijemnog ureda Općine Tomislavgrad (centar za usluge građanima).

Javni poziv ostaje otvoren 15 (petnaest) dana od dana objave Javnog natječaja u Večernjem listu BiH i na službenoj stranici Općine Tomislavgrad.
Otvaranje ponuda obavit će se dana 10. 05. 2022. godine u 9:00 sati u službenim prostorijama Općine Tomislavgrad – općinska vijećnica.
Nepravodobne i nepotpune ponude neće sa uzeti u razmatranje.

Javni poziv i Obrazac se nalaze u prilogu.

 

www.tomislavnews.com/Općina Tomislavgrad/Foto arhiv