TG PolitikaTG Vijesti

JAVNI POZIV za subvencioniranje stjecanja prve stambene nekretnine na području općine Tomislavgrad

Predmet ovog Javnog poziva je subvencioniranje stjecanja prve stambene nekretnine mladih obitelji i samohranih roditelja s područja općine Tomislavgrad.

Pravo na subvencioniranje stjecanja prve stambene nekretnine imaju bračni parovi pod uvjetom da jedan od njih u trenutku podnošenja zahtjeva nije stariji od 35 godina, te samohrani roditelji bez obzira na dob, a čija djeca u trenutku podnošenja prijave nisu starija od 18 godina.

Prijave na Javni poziv s potrebnom dokumentacijom predaju se osobno u prijemnom uredu Općine Tomislavgrad (Centar za usluge građana -šalter sala) ili se dostavljaju poštom preporučeno u zatvorenim kuvertama na adresu: Općina Tomislavgrad – Povjerenstvo za provedbu Javnog poziva za subvencioniranje stjecanja prve stambene nekretnine mladih obitelji i samohranih roditelja, Mijata Tomića 120, 80240 Tomislavgrad, s naznakom: „PRIJAVA NA JAVNI POZIV” – NE OTVARATI!

Prijave na Javni poziv se predaju u roku od 30 dana od objave ovog Javnog poziva na lnternet stranici i oglasnoj ploči Općine Tomislavgrad, priopćeno je iz Općine Tomislavgrad.


www.tomislavnews.com


www.tomislavnews.com