TG VijestiUncategorized

LIJEPO VAS MOLIMO na današnji dan, ali i ubuduće!

copyright@tomislavnews.com

Sve one osobe koje su u vrijeme Domovinskog rata bile punoljetne i za obranu domovine sposobne, a nisu se odazvali dragovoljno ili na poziv, braniti domovinu, neka nam sada ne šalju svoje pjesme, ni priče, ni ni bilo kakve pismene uratke i fotografije sjećanja ili ratnih svjedočenja, jer ih nećemo objaviti!
Neke znamo, a neke lako prepoznamo: dezertere, lažne branitelje, lažne humanitarce u vrijeme rata, pse rata, lopove i pljačkaše koji su se bogatili dok su drugi krvarili, podrumaše i sve ovima slične.
Dakle, ne perite savjest i ne glumite domoljublje preko pravih i brojnih žrtava, lijepo bi bilo da u ove dane šutite, ako vam nije žao dvije marke upalite svijeću, ili samo Boga molite za duše poginulih branitelja, ali i za svoje duše!
I dopustite, ako ne svim danima, a onda barem ovih tužnih kada se sjećamo poginulih i nestalih, pravim braniteljima koji su hvala Bogu preživjeli da oni pričaju, pišu, sjećaju se.
Isto vrijedi i za političare koji nisu osjetili u Domovinskom ratu ni miris baruta, a sada skupljaju političke poene na ratnim žrtvama.
Sakrijete se u mišju rupu ili letite daleko gdje ste bili kada vas je domovina trebala! Tada ste imali izbor i izabrali ste, što sada hoćete, zasluge, pljesak, za što?! Vjerujte, gadite se istinskim braniteljima i običnom puku, vrijeđate ih svojim govorima i lažnim sjećanjima na ratne strahote!
P.S. Pišemo ovo jer nam je stiglo više od 50 pjesama, priča, sjećanja, fotografija za objaviti ovih dana. Naravno da nismo u mogućnosti objaviti ni sve vrijedne uratke koji zaslužuju objavu, a ne ovih gori spomenutih.
Vaš TN