TG Sport

Mlađi kadeti RK Delminiuma nesretno izgubili od HMRK Zrinjskog

Mlađi Kadeti RK Delminiuma izgubili su nesretno, na sedmerce, od ekipe HMRK Zrinjski u borbi za peto mjesto

.
Jučer (nedjelja,3. ožujka) u Međugorju je odigrana utakmica između Mlađih kadeta Delminiuma i HMRK Zrinjskog. Rezultat: HMRK Zrinjski : RK Delminium 22:21.
Nakon odigranog neriješenog rezultata 19 : 19 u regularnom dijelu utakmice, pristupilo se izvođenju sedmeraca i ekipa RK Zrinjskog pokazala je više koncentracije i preciznosti, te su zasluženo osvojili peto mjesto u prvenstvu RSHB za muškarce Mlađi Kadeti.

Treba žaliti za propuštenom prilikom u utakmici protiv Žepča kada su naši Kadeti izgubili i prepustili ekipi Žepča borbu za medalje i završnicu državnog prvenstva Bosne i Hercegovine. Iako je ova ekipa Delminiuma u prethodne dvije godine bila dva puta u završnici državnog prvenstva, ne treba žaliti za propuštenom prilikom, jer je uspjeh osvojiti i 6. mjesto.

Ovu ekipu RK Delminiuma koja je izabrana zbog svojih dosadašnjih rezultata, ponovno očekuju ogledi 06.04.2013. godine, u jakoj konkurenciji međunarodnog karaktera, u organizacijij RAK Izviđač Ljubuški zajedno s Izviđačem i klubovima iz Hrvatske i Crne gore.

Ostale rezultate i poredak završnice prvenstva objavit ćemo naknadno, kada dobijemo sve informacije, priopćeno je iz RK Delminium Tomislavgrad.
TN