TG Sport

MMT MRKODOL 22. – FOTO ČESTITKA: I juniori i seniori Mrkodola pobjednici Turnira!

GRANDE FINALE MMT MRKODOLA!
KIŠNO FINALE I VELIKO SLAVLJE MRKODOLA.
Završeno je i ovogodišnje izdanje MMT Mrkodol.
Mrkodol je napravio čudo te ružni kišni dan pretvorio u slavlje i radost svih Mrkodoljana jer su osvojili turnir i u juniorskom i seniorskom dijelu turnira.
REZULTATI FINALNOG DANA.
Mrkodol – Street bar 5-1(polufinale juniori)
Street bar – Caffe Mijat Brišnik 0-5(za treće mjesto juniori)
Pizzerija Galija – Caffe OK, IH Transporti i Mikra Matic 1-5(I.Petrović; D.Penava x2, V.Zadro, Z.Skoko, A.Čolak) (seniori za treće mjesto)
Mrkodol – Caffe Bukovica 3-2 (juniori finale)
Mrkodol – Pastelli food and drinks 6-1(M.Katavić x2, M.Ćurić, L.Petrović, I.Marinčić, M.Crnčević; I.Krišto) (GRANDE FINALE)
Prva finalna utakmica bila je ona juniorskog dijela turnira. Sastali su se Mrkodol i Caffe bar Bukovica. Utakmica je krenula jako i čvrsto te se vidjelo da će utakmica biti neizvjesna do samoga kraja kao što i priliči jednom finalu. Jedno isključenje Bukovčana bilo je dovoljno da ekipa Mrkodola okrene igru u svoju stranu te tako osvoje turnir i donesu selu prvi razlog za slavlje.

Prije početka finala pozdravili smo obitelji poginulih branitelja zbog kojih se ovaj turnir i održava. Njima u čast održali smo minutu šutnje koja je bila zasigurno najljepša i najvažnija minuta turnira.
Na kraju smo dočekali i ono najbitnije. Grande finale Mrkodola. Domaća ekipa pojačana fenomenalnim Mariom Crnčevićem uspijela je ostvariti ono što se čekalo od samog osnivanja turnira TITULA.
Ekipa Pastelli food and drinks nije mogla parirati odličnoj timskoj igri Mrkodola te je tako Mrkodol osvojio turnir i omogućio svome selu slavlje do kasno u noć.
Nakon velikog slavlja uslijedila je dodjela nagrada.
Nagrade su dodijelili predsjednik MZ Mrkodola Branimir Marinčić te jedan od organizatora turnira Jozo Andrić.
ZAVRŠNI POREDAK EKIPA
JUNIORI
1. Mrkodol
2. Caffe bar Bukovica
3. Caffe Mijat Brišnik
SENIORI
1. Mrkodol
2. Pastelli food and drinks
3. Caffe OK, IH Transporti i Mikra Matic
4. Pizzerija Galija
NAJBOLJI POJEDINCI TURNIRA
Najbolji igrač – Marko Ćurić
Najbolji golman – Filip Pranjić – Bute
Najbolji strijelac – Mateo Poljarić