TG Kultura/Zabava

NAJAVA: MJUZIKL “Ledeno kraljevstvo” u Tomislavgradu!

Ledeno kraljevstvo
Prigodno duvanjsko snježno jutro donosi nam ledenu priču iz radionice naše Škole mjuzikla i glume KIC-a: Od tvoraca najgledanijih mjuzikala u Tomislavgradu, a i šire, Kralj lavova, Annie, Matilda, Aladdin, Tko pjeva, zlo ne misli, Čarobnjak iz Oza, ove zime nam stiže novo iznenađenje, mjuzikl “Ledeno kraljevstvo”. Zavirite u Kraljevstvo Arendelle, osjetite pravu zimsku čaroliju te se uvjerite kako prava i iskrena ljubav otapa sve pa i zaleđeno srce.

U mjuziklu sudjeluje pedesetero, talentiranih polaznika Škole mjuzikla i glume koja djeluje pri Kulturno-informativnom centru Tomislavgrad, u dobi od 4 do 14 godina. Svi oni oživljavaju likove Else, Anne, Olaffa, Kristoffa, Hansa te ostalih, djeci dragih animiranih junaka, jer ovaj mjuzikl je rađen po uzoru na popularno Disneyevo animirano filmsko ostvarenje originalnog naslova “Frozen”.

Ovaj spektakl na hologramskom platnu s 3D efektima ujedno će i otvoriti Advent 2021. u Tomislavgradu. Nakon dugogodišnjeg truda i rada KIC-a te Škole mjuzikla i glume u osvještavanju i uzdizanju kulture našega grada, donosimo vam spektakl kojeg se ne bi postidjele ni najpoznatije pozornice u regiji i šire. Prvi put u našem gradu, u kinodvorani KIC-a, naši sugrađani će moći vidjeti predstavu koja će ih ostaviti bez daha.

Vaša Škola mjuzikla i glume KIC-a Tomislavgrad

Pripreme za mjuzikl pogledajte klikom na poveznicu:https://drive.google.com/file/d/1atj4qFiAPNxInw225_Y-IrhIMBF07F9h/view?usp=sharing

www.tomislavnews.com/Općina Tomislavgrad