TG Vijesti

OBAVIJEST : Humanitarna akcija za prikupljanje sredstava zbog daljnjeg liječenja Stane Purkić iz Tomislavgrada

Zbog teške životne situacije koja je snašla našu sugrađanku Stanu Purkić, ( u četvrtak 10.02.2021. godine operirana je u županijskoj bolnici u Livnu),organiziramo humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava zbog potrebnog daljnjeg liječenja.
Zbog teške zdravstvene situacije i nakon obavljenog operativnog zahvata ustanovljeno je da su potrebne dodatne zdravstvene pretrage, koje iziskuju određena financijska sredstva koje ne snosi Fond zdravstvenog osiguranja, a Stana ih nije u mogućnosti sama financirati.
Podsjetimo, naša Duhovno humanitarna udruga “Kap ljubavi”, Stani je prije par godina izgradila kupaonicu, kako bi joj olakšala  ionako teške životne uvjete.

Ovu akciju zajednički pokreću: Udruga „Nada“ Tomislavgrad,  Duhovno humanitarna udruga „Kap ljubavi“ Tomislavgrad, Medžlis islamske zajednice Tomislavgrad, Centar za socijalnu skrb Tomislavgrad , mnogobrojni Stanini prijatelji i poznanici, a nadamo se da ćete nam se priključiti i svi vi dobri ljudi!
Sredstva možete uplatiti na račun Udruge „Nada“:
Udruga „Nada“ Tomislavgrad
UniCreditbank Tomislavgrad
3382302200437973 (KM)
BIC:UNCRBA22AXXX
IBAN:BA393380604816887055
25000918101(Devizni)
S obaveznom naznakom :“Za Stanu Purkić“
Vaše priloge možete uplatiti i u uredu Udruge „Nada“ u prostorijama Centra za socijalnu skrb Tomislavgrad, gdje ćete dobiti potvrdu da ste pomogli ovu humanitarnu akciju.

Sva sredstva koja budu prikupljena utrošit će se za  liječenje Stane Purkić iz Tomislavgrada i ostale potrebe naše sugrađanke, te će javnost pravovremeno o svemu biti obaviještena.

U Stanino ime i ime gore navedenih organizatora, od srca se unaprijed zahvaljujemo svima koji će sudjelovati i u ovoj akciji!

www.tomislavnews.com/ U ime organizatora Udruga “Nada”, Magda Marinčić