TG Sport

OBAVIJEST IZ AK “PULS” : Otkazana 7. međunarodna utrka “Duvanjska desetka”!

Dragi prijatelji trkači želimo vas izvijestiti da je Upravni odbor AK Puls Tomislavgrad sinoć donio odluku o otkazivanju 7. međunarodne utrke “Duvanjska desetka”, koja je bila na kalendaru za 1.8.2020. godine. Nažalost Covid 19 je porazio naša nastojanja da priredimo još jedan sportski spektakl u Tomislavgradu. Prije svega uvažavajući sve zakonske propise i preporuke mjerodavnih stožera, kao i druge okolnosti kao što su sponzorstvo i pokroviteljstvo kao i nemogućnost da osiguramo startni paket kakav je najavljen, morali smo otkazati utrku i obećati VIDIMO SE 2021. GODINE.
Ovom prilikom želimo se zahvaliti našim sponzorima koji su unatoč ovoj krizi i ovaj put stali iza nas. To su: AGRO BRIŠNIK, FARMA TOMISLAVGRAD, LB TOMISLAVGRAD I GIFIKS. Svima njima nudimo povrat novca ili mogućnost prenošenja sponzorstva za narednu godinu.
Želimo se zahvaliti i svim prijavljenim natjecateljima koji nas vjerno prate na ukazanom povjerenju i nudimo također povrat startnine ili prenošenja iste za narednu godinu, javljaju iz AK “Puls”Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com