obavijsti

OBAVIJEST IZ KIC-a Tomislavgrad: Stručno predavanje za roditelje djece svih uzrasta o temi ”Ekrani i mozak djeteta”

Stručno predavanje za roditelje djece svih uzrasta o temi ”Ekrani i mozak djeteta” održat će Ivana Granić Galić, spec.klin.psih. u ponedjeljak, 18. ožujka 2024. s početkom u 18:00 sati u kino dvorani KIC-a u Tomislavgradu .

Ivana Granić Galić je rođena 22.04.1992. u Splitu. Osnovnu školu Marka Marulića i Opću gimnaziju je završila u Ljubuškom. Magistrirala je psihologiju 2015. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Za vrijeme studija bila je dobitnica dviju prestižnih studentskih nagrada: Dekanove nagrade te Nagrade Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke za najbolje studente u FBiH.
Odmah po završetku diplomskog studija upisuje Poslijediplomski specijalistički studij kliničke psihologije u Zagrebu. Obranivši rad pod nazivom: ”Neki prediktori kvalitete života djece i adolescenata s dijabetesom tip 1”, 2021. godine stječe titulu sveučilišnog specijalista kliničke psihologije. Uključena je i u edukaciju iz bihevioralno-kognitivne terapije u organizaciji HUBIKOT-a te je trenutno na trećem stupnju navedene edukacije.
Zaposlena je na Klinici za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar na poslovima psihologa. Svakodnevno se u svom poslu susreće s različitim problemima djece koja dolaze zbog kroničnih bolesti (dijabetes, poremećaji u radu štitnjače, gastroenterološki problemi itd.), poremećaja hranjenja, smetnji u ponašanju, problema u odnosu s vršnjacima te problema u obitelji (prilagodba na razvod roditelja, narušeni obiteljski odnosi i sl.).
S kolegicom i prijateljicom Anom Lovrić, magistrom psihologije, stvara „Laboratoriji sreće“ kao stranicu na društvenim mrežama Facebook i Instagram koja ima cilj podrške roditeljstvu i pomoći roditeljima u snalaženju sa svim nedaćama koje ovo novo doba iziskuje od nas.
Želja joj je nastaviti znanstveni i praktični rad u području zdravstvene psihologije, ali i dječje te psihologije roditeljstva.
Vidimo se!
www.tomislavnews.com/KIC Tomislavgrad