vjera

OBAVIJEST iz UDZ: Sveta misa za Duvanjke i Duvnjake služit će se 3. prosinca, 2023. u crkvi Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u Dubravi

Udruga Duvnjaka Zagreb poziva sve Duvanjke i Duvnjake, ali i sve druge koji su u prilici da 3.12. dođu na tradicionalnu svetu misu za Duvnjake u crkvi Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u Dubravi (Avenija Gojka Šuška 2).

Misno slavlje koje započinje u 18 sati će animirati naš Veliki župni zbor sv. Nikole Tavelića iz Tomislavgrada, a potom ste svi pozvani na domjenak u franjevačkom samostanu gdje ćemo se imati priliku zajedno podružiti.

Tijekom domjenka naša dramska sekcija izvesti će prigodnu predstavu. Pridružit će nam se i Zavičajni klub hercegovačkih studenata čija će folklorna sekcija izvesti hercegovački tradicionalni ples. Također, Udruga će prodavati svoje majice i prikupljati donacije koje idu isključivo za rad Udruge.

Povodom domjenka pozivamo sve voljne domaćice i domaćine da pripreme naša tradicionalna jela (pite, kolače…) kako bismo zajedno mogli uživati u okusima zavičaja.

Očekujemo vas u velikom broju i silno se radujemo zajedničkom druženju.

Udruga Duvnjaka Zagreb