vjera

FOTO/OBAVIJESTI iz Župe Bukovica: U sljedeću nedjelju je misa u Pećini – bukovičkoj katedrali i proslava 25 godina svećeništva dvojice fratara

U nedjelju slavimo misu u Pećini. U toj prigodi svoj Srebrni jubilej, 25 godina svećeništva proslavi će i fra Jozo Radoš – Đoka i fra Nikola Pašalić.

Fra Jozo Radoš – Đoka

Fra Nikola Pašalić

Naše slavljenike preporučujemo u vaše molitve. Misno slavlje je u 11 sati. Na kraju mise bit će i blagoslov vozila, stoga vas molimo da pripazite prilikom parkiranja pogotovo na magistralnoj cesti, također i da ostavite slobodan prolaz putevima: kroz Zrinušiće i prema župnoj kući, odnosno crkvi, kako bi moglo proći vozilo sa svećenikom za blagoslov. Ostale mise u nedjelju su: u župnoj crkvi u 8 i u Brišniku također u 8 sati.

Večeras u Seonici započinje devetnica Velikoj Gospi. Krunica počinje u 18.30, a misa u 19 sati.

Odlukom Biskupske konferencije BiH, od 1. rujna, misni stipendij, odnosno naknada za slavljenje sv. mise bit će 30 KM. Oni koji su već predbilježili misu za pokojne do kraja godine, ne moraju, odn. ne trebaju davati razliku.

U ljetnom smo vremenu stoga napomena da pripazite na odijevanje prilikom dolaska u crkvu, osobito kad idete na vjenčanja, priopćeno je iz duvanjske Župe Bukovica.

www.tomislavnews.com