obavijstivjera

OBAVIJESTI iz Župe Bukovica: Započeli smo i nastavljamo s vjeronaukom i pripravom za prvopričesnike, subotom u 9 sati

Za Kruh sv. Ante, u korizmenim kasicama prikupili smo 3.400 KM. To ostaje u župi za potrebe siromašnih i slično. Svima vam srdačno hvala.

Započeli smo i nastavljamo sa ministrantskim susretima, petkom u Brišniku u 16 i u Bukovici u 17 sati. Također smo započeli i nastavljamo s vjeronaukom i pripravom za prvopričesnike, subotom u 9 sati.

U nedjelju započinjemo blagoslov polja i mise na grobljima. Rana je misa u župnoj crkvi po običaju u 8 sati, a u 11 sati su mise na Zrinušića groblju i sv. Leopoldu. Kako je već uobičajeno dok traje blagoslov polja nema mise u crkvi u Brišniku ni pučke u crkvi u Bukovici, osim na Duhove kad će mise biti po uobičajenom rasporedu.

Izbori za zastupnike u Sabor Republike Hrvatske za konzularno područje konzulata Republike Hrvatske u Livnu održat će se  u utorak i srijedu, 16. i 17. travnja 2024. godine u zgradi Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića u Livnu. Biračka mjesta bit će otvorena za glasovanje oba navedena dana, dakle, 16. i 17. travnja, u vremenu od 7 do 19 sati.

Obavijesti su iz Župe Bukovica

www.tomislavnews.com