vjera

OBAVIJESTI iz Župe svetog Mihovila Tomislavgrad: Danas je Nedjelja solidarnosti

Sljedeća nedjelja je Četvrta korizmena nedjelja. Raspored svetih misa je uobičajen. Kao što smo rekli prošle nedjelje, danas je Nedjelja solidarnosti.

Od četvrtka do subote je u našoj župi korizmena duhovna obnova. Duhovnu obnovu će predvoditi fra Ivan Landeka i otac Branko Zebić, karmelićanin. Program svaku večer počinje pobožnošću u 17:30, u 18:00 je sveta misa, a poslije svete mise prigodna kateheza i molitva. Svaku večer imate i prigodu za svetu ispovijed.

U nedjelju u 19 sati, poslije večernje svete mise u našoj bazilici, bit će prikaz korizmene baštine imotske krajine „Sine Božji budi faljen“. To je prikaz muke u kojem sudjeluje oko 80 glumaca i na jedan vrlo životan i upečatljiv način predočavaju muku Gospodina našega Isusa. Pozivamo sve župljane da dođu, i da ne propustimo jedan istinski korizmeni vjerski događaj.

Sutra primamo svete mise za pokojne za mjesece travanj, svibanj i lipanj. Mise će se primati od 8 sati u dvorani ispod Franjevačkog muzeja. Prve godišnjice Vaših pokojnih su unaprijed upisane.

Crveni križ općine Tomislavgrad u suradnji s Odjelom za transfuziologiju Sveučilišne bolnice Mostar, organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u utorak, u prodajnom centru Prodex, u razdoblju od 09:30 do 11:30 sati, obavijesti su iz Župe svetog Mihovila Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com/Samosatn-tomislavgrad.info