TG Vijesti

OBAVIJESTI iz Župe svetog Mihovila Tomislavgrad: Svetkovina Bezgrješnog začeća BDM je u četvrtak

U sljedeću nedjelju je Treća nedjelja Došašća, i svete mise su po ustaljenom rasporedu. Treća nedjelja došašća je ujedno i nedjelja Caritasa, pa će sva prikupljena milostinja ići za potrebe Caritasa.

U tijeku su svete mise zornice svaki dan, osim nedjeljom, u našoj bazilici u Tomislavgradu.

Svetkovina Bezgrješnog začeća BDM je u četvrtak. Raspored svetih misa: Tomislavgrad, sv. misa zornica u 6 sati, pučka sv. misa u 10:30 sati i večernja sv. misa u 18 sati; na svim filijalama u 9 sati.

U četvrtak, poslije večernje sv. mise, će u našoj bazilici biti prikazan film „Razgovor“: Stepinac i Tito licem u lice. Film se temelji na stvarnom događaju, jedinom susretu nadbiskupa Stepinca i maršala Tita koji se dogodio 4. lipnja 1945. u Zagrebu.

Sutra primamo sv. mise za pokojne za siječanj, veljaču i ožujak. Mise će se primati od 8 sati u dvorani ispod Franjevačkog muzeja.

Večeras poslije večernje sv. mise ispred bazilike ćemo upaliti drugu adventsku svijeću, a Frama će nas počastiti kuhanim vinom, čajem, kobasicama i palačinkama. Pozivamo sve župljane da nam se pridruže.

Ispovijed stare čeljadi započinje u utorak:

Utorak: Mokronoge, Lug, Kuk, Sarajlije, Letka, Vedašić, Oplećani i Srđani.

Srijeda: Kovači, Tubolja, Kolo, Bobara, Podgaj, Jošanica, Stipanići, Eminovo Selo, Buhovo, Blažuj i Ćavarov Stan.

Petak: Tomislavgrad. U četvrtak nema ispovijedi zbog svetkovine Bezgrešnog Začeća.

Ovaj tjedan su zimske kvatre, molimo za zahvalnost.

Ćićko Commerce organizira prijevoz hodočasnika u Međugorje na svetkovinu Bezgrešnog Začeća BDM. Polazak je u 11:30 s kolodvora.

Obavijest za Širokovac i Stipaniće: Molimo roditelje da potaknu svoju djecu da se priključe ministrantima u Širokovcu, subotom u 9 sati i Stipanićima, subotom u 10 sati.

www.tomislavnews.com/samostan-tomislavgrad.com