vjera

OBAVIJESTI iz Župe svetog Mihovila Tomislavgrad: U sljedeće nedjelju započinjemo blagoslov polja pa će svete mise biti prema izmijenjenom rasporedu

U sljedeće nedjelju započinjemo blagoslov polja pa će svete mise biti prema izmijenjenom rasporedu. Tomislavgrad u 7:30, 9:00, 12:00 i 18:00; nema pučke svete misu u 10:30. Sveta misa u Stipanićima je u 10:00,  na Širokovcu u 11:00. Nema sveta mise u Kovačima.

Blagoslov polja je u 11 sati i to:

  • Eminovo Selo,
  • Letka,
  • Tubolja.

U utorak je pobožnost sv. Anti.

Ovaj četvrtak je zadnji u mjesecu pa će biti cjelonoćno klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom sakramentu. Oni koji žele ostati na straži pred Presvetim mogu se javiti u župnom uredu, a crkva je za sve vjernike otvorena cijelu noć do 7:00 sati ujutro.

U petak, s početkom u 16 sati, u bazilici je roditeljski sastanak ovogodišnjih krizmanika i provjera znanja pred roditeljima. Svi krizmanici moraju doći, a dovoljno je da dođe jedan roditelj. Naravno,  u četvrtak i petak nema redovitog vjeronauka za krizmanike. Posebno napominjemo da svi krizmanici još nisu donijeli potvrde za kumove.

U subotu je redoviti vjeronauk za prvopričesnike, kao i susreti ministranata i čitača, obavijesti su iz Župe svetog Mihovila Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com