TG Kultura/Zabava

PISMO prekrasnoj dami, prekrasnoj duši s prevelikim srcem…

Ovo je moje pismo jednoj prekrasnoj dami, prekrasnoj dusi s prevelikim srcem…

“Kada bih sažeo do sada svoj život, od prvih koraka, od dana kad sam bio svjestan ovoga svijeta i života pa sve do današnjega dana, kada bi me pitali koja je najčešća i koja je riječ koju si najviše puta čuo u svom životu, ta riječ bi bila – LJUBAV.
Na prvu pomisao tako jednostavna riječ, svima nama shvatljiva, riječ koja znači da ti je stalo do nekoga ili nekome do tebe.
To sam i ja mislio sve dosad, dok nisam prvi put u životu volio i bio voljen… Nažalost taj period je završio, izgubio sam najbolju osobu u svom životu i tek sada sam shvatio pravo značenje te riječi.
Ljubav je najjača sila u životu, ona je ta koja u čovjeku pokaže najveće slabosti i vrline, ona je ta zbog koje svijet gledamo u drugom svijetlu, u drugim bojama, ona je ta zbog koje ne postoji nijedna prepreka koja se ne može preskočiti, ona je ta koja te podigne s dna kada ne vidiš više svoje svjetlo na kraju tunela. Biti hrabar znači voljeti, svim srcem svojim, to je hrabrost koju nemaju svi i ne mogu svi podnijeti.
Ljudi su često nesretni i kažu : “Nitko me ne voli. Ali zapravo oni su ti koji ne vole nikoga.
To je zlo koje im je zarobilo srce . “
Volite svoje najdraže svake sekunde, svakog minuta, svaki dan svoga života, jer nikada ne znate kada ćete ostati bez njih.
“Ali ako me pripitomiš, bit ćemo potrebni jedno drugome. Ti ćeš za mene biti jedini na svijetu, a ja ću biti jedina za tebe na svijetu”❤️

www.tomislavnews.com: Čitatelj B. iz Tomislavgrada/Foto ilustracija