HrvatskaTG Sport

POBJEDA NAVIJAČA: GNK Dinamo Zagreb ima novog predsjednika – Velimira Zajeca!

Gotovi su izbori za predsjednika zagrebačkog Dinama. Legendarni Velimir Zajec novi je predsjednik hrvatskog velikana. Možemo slobodno reći da je danas historijski dan za GNK Dinamo Zagreb. Bad Blue Boysi su se borili i dobili ono što su htjeli.

Za novog predsjednika izabran je Velimir Zajec, čovjek koji predstavlja navijače i osobu na koju pristalice Modrih gledaju kao na spasitelja.

Predvodnik vladajuće strukture Mirko Barišić bio mu je jedini protukandidat i slobodno možemo reći da je ovakav izbor i pobjeda navijača.

Dobio je ukupno Zajec 31 glas od 52 prisutnih skupštinara. Barišić ih je dobio 19, dok su dva bila suzdržana.

Inače, u 11 sati su se ispod zapadne tribine okupili i Bad Blue Boysi i pozvali da sjednica Skupštine i izbor predsjednika prođu dostojanstveno i bez skandala.

Prethodnih dana došlo je do određenog vrste skandala pošto je Barišić zajedno sa Nikolom Hanželom pokušao izbaciti iz Skupštine pojedince koji su lojalni Zajecu.

Na Maksimiru se pojavio i Jure Zovko kojeg su pojedini mediji u Hrvatskoj okarakterisali kao nadu da se iz Izvršnog odbora izbace ljudi koji namjeravaju podržati Zajeca.

Podsjećanja radi, za pobjedu na izborima kandidatima je potreban 31 glas. Pravo glasa ima 60 članova skupštine i informacije govore da će biti veoma tijesno.

 

Uskoro slijedi imenovanje Izvršnog i Nadzornog odbora i navijači Dinama na sve gledaju s mnogo optimizma.

Ovome dodajmo da danas u okviru 26. kola HNL Dinamo na Maksimiru dočekuje Slaven Belupo. Nova je to biti ili ne biti utakmica za titulu, a nema sumnje da će BBB napraviti ludilo na tribinama, naročito nakon današnjih izbora, objava je GNK “Dinamo”

www.tomislavnews.com