TG Vijesti

PREMA JUČERAŠNJOJ NAJAVI: Prijelazi za pogranični promet u nadležnosti PGP Kamensko otvoreni su jutros od 7 sati

Jučer smo objavili obavijest, a dugo čekanu vijest o d Graničnih policija B i H i RH da su poduzete mjere otvaranja  graničnih prijelazi za pogranični promet između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, kako bi se olakšao prelazak državne granice s obzirom na početak nove školske godine, potrebe obavljanja gospodarskih i poljoprivrednih aktivnosti u pograničnim područjima, u skladu sa Sporazumom između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine o pograničnom prometu iz 2013.

Granični prijelazi za pogranični promet otvorili su se jutros, 15.10.2020. godine u 7,00 sati. Prelazak državne granice odvijat će se sukladno sa spomenutim Sporazumom i važećim zakonskim propisima, priopćeno je iz Granične policije B i H i RH.

Nakon što smo objavili više tekstove, video uradaka i fotografija s prosvjeda Viničana i mještana Aržana za otvaranje granice, prosvjedi, pisanje i upornost mještana dali rezultate!

Ono što je važno za naše Viničane i mještane Aržana, jest da su prijelazi za pogranični promet u nadležnosti PGP Kamensko otvoreni  jutros od 7 sati, informacija je s GP Kamensko.

www.tomislavnews.com