TG Politika

PRIGODNICA: Istina je samo jedna, neka ne vjeruju da im vjerujemo!

Istina je samo jedna, a to što ima lice i naličje, ne znači da ima više istina. Uzalud političari trube kako istina ima više, njihova je to izmišljotina jer ne žele vidjeti niti priznati istinu koja im ne ide u prilog, laž onih što pred istinom zatvore oči! Istina je za svakog čovjeka ono što vidi svojim očima, osjeti na vlastitoj koži, čuje na svoje uši, čuva u svojoj duši i pohrani u svoje pamćenje..

Razmijenite mišljenje s drugima, ali im ne namećite svoju istinu, niti smatrajte istinom sve što čujete od drugih!

Sve što niste vidjeli, osjetili na vlastitoj koži, a uvjeravaju vas da je istina, najčešće je proizvoljna, subjektivna interpretacija nekog događaja, neke pojave, ili rekla-kazala.

Nekada je ta priča bezazlena, ali istina u koju vas (nas) uvjeravaju političari i njihovi naćvari najčešće je samo njima korisna, za ostale štetna, ponekad i opasna!

I danas jedan izabranik (svi ga dobro znate!) ruku naših(vaših) napriča toliko laži, gluposti, ne bi pas s maslom poliz’o! I priča tako uvjerljivo kao da je sam napisao što treba reći, a ne masno plaća pisca svojih govora, a cijelu noć pred ogledalom vježba čitanje i glumu?! Sreća je da ga više većina slušatelja ne zarezuje, ne doživljava, ne benda! Danas ovaj jedan, a svaki dan po jedan, nekada i više takvih laprdala.

Onaj tko je takve izabrao nije im se, srećom, i na vjernost i poslušnost obvezao.

Zato neka ne vjeruju, neka ne misle, ako šutimo da im vjerujemo (vjerujete)!

www.tomislavnews.com/Foto: studom