TG Vijesti

PROGNOZA vremena u naredna tri dana

U naredna tri dana, kao i danas, temperature će, uglavnom biti ispod ništice, a povremeno može padati i snijeg.

17.01.2021. (nedjelja) u Bosni oblačno sa slabim snijegom. U Hercegovini sunčanije prije podne, naoblačenje u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5°C, na krajnjem jugu od -4 do -1, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -5 i -1, na jugu zemlje do 4 stupnja.

18.01.2021. (ponedjeljak) u Bosni će biti pretežno oblačno vrijeme. Lokalno povremeno može padati slab snijeg. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5 na krajnjem jugu zemlje od -4 do -1, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -5 i -1, na jugu zemlje od 2 do 5 stupnjeva.

19.01.2021. (utorak) u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjereno oblačno. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -4, na krajnjem jugu zemlje od -3 do 0, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -4 i 1, na jugu zemlje od 3 do 6 stupnjeva.(fhmzbih.gov.ba)

www.tomislavnews.com