TG Night Life

Prošle noći u Elements club & lounge: Fenomenalan pobjednički party!!!

Prošle noći, od večeri do ranih jutarnjih sati, u Elements club & lounge u Tomislavgradu slavilo se u čast najboljem klubu u Bi H.

U subotu navečer, kako je odmicala noć, pritjecali su brojni gosti u Elements club & lounge u Tomislavgradu, što je bio očit znak da slijedi dobra zabava i fenomenalan provod. Naime, kako smo već javljali Elements club & lounge u Tomislavgradu proglašen je najboljim klubom u Bosni i Hercegovini, a u organizaciji Ballantines BiH – internetskim glasovanjem. Prepun Elements club & lounge bio je spreman za vrhunsku feštu i krenula je s fenomenalnim: dj Miloš Stankić (winner of Ballantine’s DJ Battle) & dj PEEPE!

Slavljenički izbor glazbe, vješte plesačice i prelijepe hostese dijelile su bogate nagrade i osmijehe sretnim dobitnicima. Ozarena lica posjetitelja, ali i domaćina, odavala su zadovoljstvo jednom ugodno provedenom večeri, odnosno noći, jer je slavljeničko ozračje potrajalo do izlaska sunca.

A sve su to vjerno i detaljno popratile kamere snimatelja, u čiju se umješnost možete uvjeriti na ovoj stranici! Ohrabren ovom zabavom, organizator  Elements club & lounge najavljuje slične zabave tijekom proljeća i ljeta.

Fotografije iz Elements club & lounge, sa subotnje zabave, pogledajte ispod…

{gallery}Winner_Party_Elements{/gallery}

Više fotografija sa partya pogledajte na Elements club & lounge Facebook stranici

www.tomislavnews.com