TG Sport

RUKOMET TG: Rezultati Završnice državnog prvenstva BiH u rukometu

Završnica državnog rukometnog prvenstva BiH za “Djevojčice” uzrast 2006. godište, u organizaciji Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, održano je u 12. i 13.06 2021. godine u Vitezu.

U grupnoj fazi naše mlade rukometašice izgubile su protiv ekipa ŽRK Grude, ŽRK Krivaja i ŽRK Sloga, ali su u borbi za sedmo mjesto protiv ekipe ŽRK Vitez ostvarile pobjedu sa šest golova razlike.

ŽRK GRUDE : ŽRK DELMINIUM 24 : 16

ŽRK KRIVAJA : ŽRK DELMINIUM 21 : 15

ŽRK SLOGA : ŽRK DELMINIUM 23 :18

Utakmica za sedmo mjesto naše mlade rukometašice pobijedile su ekipu Viteza.

ŽRK VITEZ : ŽRK DELMINIUM 14 : 20

U Završnici rukometnog prvenstva BiH sudjelovale su ekipe godinom ili dvije godine starije od naših rukometašica, stoga je igra i tehnika, te zbroj postignutih golova naših rukometašica važan za njihov sportski razvoj.

U svim odigranim utakmicama najviše golova postigla je Josipa Stanić 29 golova, Iva Krajina 15 golova, Ana Protuđer 8 golova, Tina Zrno 7 golova i Matea Beljan 4 gola.

Najvažnija vijest ovog prvenstva je izbor naše igračice Josipe Stanić u najbolju sedmorku  Završnice prvenstva RS BiH na poziciji srednje vanjske igračice.

Čestitamo našim djevojčicama na pruženoj igri, volji i htijenju, uz želju za što boljim nastupima i puno više pobjeda u budućnosti!

Priopćenje je iz RK “Delminium” Tomislavgrad

www.tomislavnews.com