TG Sport

Tri zlatne duvanjske skijašice pomele konkurenciju na OP RS 2013., čestitamo!

Petra Šola, Marina Mandušić i Iva Gačić, članice Ski kluba „Striž“ iz Tomislavgrada, zasjale  na Otvorenom prvenstvu Republike Srpske 2013.

 

Ovog vikenda (subota i nedjelja, 9. i 10. ožujak)  u organizaciji Skijaškog saveza BiH i Smučarskog saveza RS , na Jahorini su održane dvije skijaške utrke pod nazivom Otvoreno prvenstvo Republike Srpske u veleslalomu i slalomu 2013. 

Ukupno  je nastupilo 230 natjecatelja iz 15 – ak klubova iz BiH, Srbije i Crne Gore. Jučer (subota) se vozio veleslalom. Kod starijih kategorija SK Striž predstavljale su Iva Gačić i Marina Mandušić i utrku su završile kao pobjednice : Iva Gačić osvojila je 1. mjesto, a Marina Mandušić 2. mjesto. 

Nakon toga startali su cicibani: Petra Šola, Branimir Zrno i Leonarda Džalto. Petra je u kategoriji mlađih cicibanka osvojila 1. mjesto, Branimir Zrno u kategoriji mlađih cicibana 8. mjesto, a Leonarda Džalto kod starijih cicibanki 5. mjesto. 

U subotu su, dakle, Striževci osvojili dva zlata i jedno srebro što je najveći uspjeh ove sezone kad je riječ o utrkama na državnoj razini. 

Danas (nedjelja) se vozio slalom na kojemu su od Duvanjki nastupile su Iva Gačić i Marina Mandušić. Marina je osvojila 1. mjesto, a Iva 4. mjesto.!!!

Bravo, bravo, sve čestitke!!!

{gallery}Ski_Striz_Jahorina{/gallery}

www.tomislavnews.com

U dodatku možete vidjeti sve rezultate!

 

REZULTATI -CICIBANI-VELESLALOM-Otvoreno-Prvenstvo-RS-Jahorina-09.03.2013

REZULTATI -D2-VELESLALOM-Otvoreno-Prvenstvo-RS-Jahorina-09.03.2013

REZULTATI-SLALOM-Otvoreno-Prvenstvo-RS-Jahorina-10.03.2013