TG Crna kronika

U Mesihovini se prevrnuo autobus-četvero ozlijeđenih!

Jučer(nedjelja, 25.08.2013.) u 17,00 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu Tomislavgrad – Posušje,  u mjestu Mesihovina. Druga prometna dogodila se na pravcu Kupres-Šujica.

Ivan D. rođen 1959. godine u Sarajevu, upravljajući autobusom marke Higler, reg. oznaka DA – 814 CF, izgubio nadzor nad autobusom, sletio s kolnika i autobus se prevrnuo. Tom prilikom četvero putnika zadobilo je lakše tjelesne ozljede, te je prevezeno u DZ Tomislavgrad, gdje im je pružena liječnička pomoć, nakon čega su pušteni kući, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.
Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, na autobusu je pričinjena veća materijalna šteta.
Istoga dana( 25.08.2013.), nešto kasnije, u 18,20 sati, dogodila se prometna nezgoda na magistralnom putu Kupres – Šujica, u mjestu Stržanj, u kojoj je jedan od sudionika Mladen P. rođen 1984. godine u Cetinju , Crna Gora, upravljajući m/v marke “Renault Megano” reg. oznaka PG – EJ 601, a u vozilu su se nalazili slijedeći putnici: Ranka P. rođena 1961. godine u Bijelom Polju, Crna Gora, Marija. P. rođena 1983. godine u Cetinju, Crna Gora,  i Momčilo P. rođen 1950. godine u Podgorici, Crna Gora. Tom prilikom svi navedeni su zadobili teže tjelesne ozljede, te su prebačeni u Županijsku bolnicu u Livnu. Nakon ukazane liječničke pomoći prevezeni u KBC Mostar u Mostaru. Drugi sudionik u nezgodi je Marko K. rođen 1981. godine u Jajcu. Koji je upravljao autobusom marke Higler, reg. ozn. DA – 815 CF, priopćeno je iz MUP HBŽ.
U autobusu se nalazilo 15 putnika od kojih nije nitko povrijeđen, a na autobusu je pričinjena veća materijalna šteta.
 Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PP Kupres.
www.tomislavnews.com