TG Vijesti

VIDEO: DOBRO vam razmjerno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 4 stupnja C, puše slaba bura, nebo nad duvanjskim krajem je pretežito vedro, pa je hladno i takvo će biti dok god je snijeg i poledica na zemlji, a zimsko sunce još nema veću toplinu otopiti ih, više se njegove zrake zrcale na zaleđenoj cesti nego što griju Duvanjsko polje.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, hladan i snježan, ali kažu da je zdrav, pa neka vam bude u zdravlje, a gdje je zdravlja tu je i veselja i dobrog raspoloženja što vam želimo uz prvu jutarnju kavu na kraju dugoga mjeseca siječnja. Sutra je novi dan u novom mjesecu, u veljači, privrtači, pa je očekivati da će i vrijeme prevrnuti na toplije, sunčanije, ljepše.

A vi ne čekajte lijepo i sunčano vrijeme nego učinite u svojoj nutrini, u svojoj obitelji, u svome domu, na svome radnome mjestu  da vam bude toplo i ugodno i radite najbolje što možete, a na korist i sebi i svemu i svima oko sebe, jer je život kratak da bismo ga živjeli u mržnji, neradu i neredu.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, empatijom za druge, za potrebite, s osmijehom na usnama i dobrim namjerama i vibracijama, širite radost i učinite toplim i radosnim ovaj dan.

Dobro jutro i s Čajuše, na izlasku sunca na Kupreškoj visorani, želi ovim prekrasnim videom, Marija!

www.tomislavnews.com