TG Vijesti

VIDEO: DOBRO vam razmjerno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 12 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, ima poneki oblak na istoku, a magle u podnožju planina i po udolinama, sunčane zrake izviruju iza Vrana.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, lijep, jesenski, u kojemu je bilo prekrasno promatrati svitanje na Duvanjskom polju, kada vlada tišina, a čuje se samo veseli cvrkut ptica na drveću gdje još ima i žutoga i zelenoga lišća, do prve bure! Vjerujemo da ste se dobro naspavali, da ste već krenuli na posao, a oni koji nigdje ne žure piju prvu jutarnju kavu i upijaju njezin miris, razgovarajući s dragim osobama ili se samo sjećaju dragih osoba, jer su pred nama sjetni dani, pa već mislimo na njih.

Svitanje na Duvanjskom polju, jesen. Snimio: Filip Sušilović

Ali to nije razlog, ako ste zdravi da budete neraspoloženi, malodušni, zabrinuti, jer ništa nećete “izbrinuti”, zato se trgnite, prošetajte po selu, po gradu, iziđite pred kuću…zaželite dobro jutro svima koje sretnete, osmjehnite im se, jer će i ovaj dan brzo proći. Ne dopustite ljutnji da vam se približi, onemogućite je srcem punim ljubavi i blagim pogledom, srdačnim osmijehom i sve to prenesite na druge, širite oko sebe, neka vam svima bude dan radostan.

www.tomislavnews.com