TG Vijesti

VIDEO : DOBRO vam sunčano i toplo nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 8 stupnjeva C, tiho je, a plavi se vedro nebo nad duvanjskim krajem, sunce je uranilo i svoje tople zrake po Duvanjskom polju razbacali, odavno nam nije ovako vedar dan osvanuo.

Ugodna vam i blagoslovljena nedjelja, dan molitve i odmora, a danas vjerojatno i šetnje po prirodi koja se probudila u svoj svojoj punini: procvalo drveće i procvjetalo cvijeće raširili latice i miriše na sve strane, ptičice veselo cvrkuću, a zvon s duvanjske ljepotice Spomen – bazilike razliježe se gradom zovući vjernike na jutarnju molitvu, sve to nekima ukomponirano u žubor potoka ispod prozora, najljepša je glazba i ljepota u kojoj treba uživati  i Bogu zahvaljivati na radosti života.

Danas je Jurjovo, Jurjova, Jurjev dan, a u duvanjskom kaju i malo šire kažu da s ovim danom nestala zima i proljeće je zimu svladalo i prirodom zavladalo, iako zna biti iznimaka, a koje samo potvrđuju pravilo. Vjerujemo da takvih iznimaka  ovoga proljeće neće biti.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši i sjajem u očima, empatijom za druge, osmijehom na usnama zagrlite i ovaj lijep dan – veliki Božji dar i širite dobre vibracije, radost na sve strane!

www.tomislavnews.com/Foto ilustracija