TG Vijesti

VIDEO: DOBRO vam vedro i prohladno proljetno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 2 stupnja C,  tiho je, nebo nad duvanjskim krajem potpuno je vedro, one lijepe plave boje, sunce je uranilo, proljeću dobrodošlicu poželjelo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodno vam i blagoslovljeno prvo proljetno jutro, zamirisa u svitanje proljeće, a zima pod okriljem noći, barem kalendarski,  polako otputova višemjesečni odmor. Ravna se po kalendaru, ne ukrade ni jedan dan proljeću, hvala i neka joj je sretan put! Dobro nam došlo cvjetno i mirisno proljeće! Vjerujem da ste se dobro naspavali, lijepe proljetne snove sanjali, a sunce vam jutros pokucalo na prozor, ptičice vam pjevale opojnu pjesmicu, a vi radosno poskočili iz postelje i pijete prvu jutarnju kavu s pogledom kroz prozor na vedro nebo.

Neka vam proljeće donese radost i samo lijepe, uspješne dane, neka vam srce ispuni ljubavlju, dušu milinom, oči svjetlošću, pogled blagošću, a vi uz zahvalnost Bogu na novom danu i novom godišnjem dobu-lijepom daru, širite pozitivnu energiju, radost i ljubav na sve strane!

www.tomislavnews.com