TG Vijesti

VIDEO: DOBRO vam vedro i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem vedro je, a i sunce je jutro uranilo i svoje tople zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i sunčan, pa ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i jutros na noge skočili, onda ste sigurno i vi vedri i nasmijani dok pijete jutarnju kavu, a nije hladno, može se i uz otvorena vrata, prozor…slušati cvrkut ptica i uživati u mirisu cvijeća koje se veseli prvim sunčanim zrakama.

Ako se po jutru dan poznaje, a najčešće jest, onda će danas biti ugodno i korisno krenuti u šetnju nakon posla na radnom mjestu i kućnih obveza. Iskoristite svaki lijepi jesenski dan otići u prirodu, napojiti pogled ljepotom, a dušu milinom i još ako imate ugodno društvo za šetnju, vi ste uistinu sretna osoba i zahvalite Bogu na još jednom darovanom danu.

Za uzdarje napunite srce ljubavlju, dušu mirom, empatijom, s osmijehom na usnama dijelite radost svuda oko sebe i dan će i vama i svima oko vas biti ispunjen zadovoljstvom!

Dobro jutro želi vam i kupreški medo koji je i noćas trčao gradom!

www.tomislavnews.com