KolumneSvijetTG Zanimljivosti

VIDEO/FOTO – DNEVNIK duvanjske (brišničke) hodočasnice (28.) – Kad “ministrica kauča” krene na Put sv. Jakova: Stupići na kojima su putokazi za Camino kažu još 52 km!

Moj Camino-XXVIII. dan – Brojim 2
Svitu moj ,čeljadi lipa!

Piše : Franka Čolina

Sve ne bi gledala ovu DVICU ali oči lete pa džaba.
Stupići na kojima su putokazi za Camino kažu još 52 km, zarez nešto. Fala Bogu na svemu.
Danas smo vele zapasale 32 km čini mi se i bilo je taman vele ovo prid kraj. Al u Melidi smo💪💪.


Moje dvi obitelji jer finale finala je.
Prva s Pačarušom na čelu, slijede Tina i njena ekipa, pa Josipa i njena ekipa. Kažu da su sestre dar od Boga i ja stvarno svom Bogi zahvaljujem na tom daru❤❤❤🙏🙏🙏
Druga je baba Jaka, slijede Angelina i njena ekipa, Božana i njena ekipa i Andrijana. Ja mogu reći da su i one dar od Boga i tu mu beskrajno zahvaljujem❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏
Mogla bi vam sto priča, fora , anegdota na račun obe napisati ali danas sam previše emocionalna pa bolje da ne počinjem.
Sve ih prevolim, prevolim i tim sam sve rekla, ali ni u pola koliko njihove   piliće(Mihovila,Damjana,Klaru,,Boženu,Matu,Matu,Branimira,Željka i Kristijana).I moju Matijanu koja je s ujnom od starta🥰. Ona vam je često meni govorila kad sam je pitala šta da joj donesem :”Bilo što ujna samo da miriše na tebe”.
JAKO MI NEDOSTAJE❤🙏

 

Molitvica
Danas u mojim molitvama, srcu i koracima moja Mater, moja baba Jaka, moje sestre i moje zaove. Hvala ti Gospodine za sve njih i hvala za njihove obitelji. Molim te Gospodine proslavi se po svima , blagoslov im Svoj daj i daj da te ljube srcem svim.
P.S.1
Danas je mojoj Maločki Antonija Bilic roćkas. Nije slučajno što je danas  jer i ona meni dar od Boga. Hvala ti Gospodine na tom daru.


Sretan ti roćkas Maločka moja🎂🍾🥂😇❤🙏
Umjesto torte svarila sam joj rašćiku, jedina razlika je što je morala samo malo više puhati😉


P.S.2
Kad otvorite ovaj video obavezno pojačate zvuk.Baš sam se naslušala cvrkuta ptica ali ovo jutros je pobjednički cvrkut😉

www.tomislavnews.com/Tekst i foto: Franka Čolina

NAPOMENA: Tekst nije lektoriran!